Nicolai Bo Pedersen

Jeg har 25 års erfaring med ledelse, HR, rekruttering, personaleudvikling og uddannelse. Gennem hele min karriere har jeg arbejdet med at få medarbejdere til at vokse i deres ansættelse ved hjælp af uddannelse, coaching og opgaveudvikling – horisontalt eller vertikalt. Min passion er at se mennesker finde en inspirerende opgave og at se dem gribe muligheden for at vokse med og udvikle sig i opgaven.

 

Min rygsæk indeholder bl.a. praktisk erfaring med: udvikling af medarbejder og lederuddannelse, gennemførsel af medarbejder og lederuddannelse, 200+ rekrutteringer, search and select af ledere, 100+ udviklingssamtaler, onboarding, 500+ timers coaching, medarbejder afvikling, strategiplanlægning og arbejde med strategisk HR mm.

 

Jeg er samarbejdsorienteret og kan sætte en retning sammen med holdet – eller for holdet, når der er behov for det. Jeg er inkluderende og anerkendende i min tilgang til mennesker. Jeg elsker at innovere og at afprøve nye veje, der kan bidrage til kvaliteten og lønsomheden i virksomheden. Jeg arbejder intenst, engageret og uden besvær med flere bolde i lufte af gangen.

Mine erhvervs erfaringer

Salgsleder i Magain du Nord

Kursusleder på Viden Djurs

Sektionschef hos Telenor

Personalechef i Salling

Uddannelseschef på Aalborg Handelsskole

Min uddannelse

Erhvervspædagogisk diplomuddannelse
VIA University Århus

BA, Økonomi
Christlige Hoochshoole, Ne

HD O.
Aalborg Universitet